COVID-19: Mediu de transport viral (VTM) pentru diagnostic

Succesul diagnosticului de SARS-CoV-2 (2019-nCoV) în timpul focarului de COVID-19 depinde în mare măsură de calitatea specimenului și de condițiile în care specimenul este transportat și depozitat înainte de a fi procesat în laborator.
Mediu de transport viral (VTM) 
Mediile de transport virale preparate comercial sunt disponibile într-un tub din plastic cu capac filetat care conține proteine ​​tamponate (ser, albumină sau gelatină) și antibiotice. Antibioticele sunt de obicei încorporate în mediul de transport viral pentru a suprima creșterea bacteriilor și ciupercilor contaminante, așa că trebuie colectate probe separate din același loc dacă sunt solicitate și culturi bacteriene sau fungice.
  1. Mediul nostru de transport viral se bazează pe soluție de sare echilibrată Hanks (HBSS)  cu calciu și magneziu și conține ser fetal bovin inactivat termic, gentamicină și amfotericină B. Compoziția și fabricarea mediului de transport viral  urmează recomandările OMS și CDC.
  2. Produsul este furnizat sub  formă de lichid într-un tub steril cu fund plat de 13 ml, cu sau fără tampon,  pentru a oferi o gamă maximă de posibilități de colectare a probelor.
VTM este disponibil în 2 formate: fără și cu tampoane.
 
Descriere
Codul produsului
mărimea
Mediu de transport viral (VTM)
VTM-49-3ML
49 fiole de 3 ml
Mediu de transport viral (VTM)  cu tampoane
VTMK-49-3ML
49 fiole de 3 ml + 49 tampoane
Dispozitive medicale pentru   diagnostic in vitro . Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *