Compus Tissue-Tek OCT, Sakura Finetek

Această formulare Tissue-Tek® pentru temperatura optimă de tăiere (OCT) a glicolilor și rășinilor solubile în apă oferă o matrice de probă convenabilă pentru secționarea criostatului la temperaturi de –10 ° C (14 ° F) și mai mici.

 

Nu lasă reziduuri pe lamele în timpul procedurii de colorare, eliminând colorarea de fundal nedorită. Compusul OCT este furnizat într-o sticlă de 118 ml (4 oz.).

Andwin Scientific TISSUE-TEK OCT COMPOUND, 4 OZ

Soluția pentru temperatura optimă de tăiere (OCT) Tissue-Tek® este compusă din glicoli și rășini solubile în apă care dau o matrice de probe pentru secționarea criostatului la temperaturi de –10 ° C (14 ° F) și mai mici. Acest produs nu lasă reziduuri pe diapozitive în timpul și după colorare. Este ambalat și vândut individual într-o sticlă de 118 ml.

Tissue-Tek   Cryo3  Flex Microtome / Cryostat

Vă ajutăm laboratorul să obțină rezultate standardizate superioare oferind o soluție totală la criotomie. A treia generație Sakura Cryo3 Flex este platforma dvs. de încredere pentru secționarea rapidă a exemplarelor congelate.

Tissue-Tek OCT compus

Acesta este un compus de glicoli și rășini solubile în apă mult favorizat, care oferă o matrice excelentă pentru eșantionarea criostatului la temperaturi de -10 grade. C și mai jos.
Nu lasă reziduuri în timpul procedurii de colorare, eliminând colorarea de fundal nedorită.

OCT înseamnă Temperatura optimă de tăiere

Ce este exact în compusul TissueTek OCT și care este efectul acestuia asupra activității enzimatice a țesuturilor?

Bună ziua tuturor, lucrez cu probe de piele crio și încerc să fac zimografie in situ (vizualizarea acitității enzimei cu substrat care devine fluorescent). Probele de piele sunt preparate cu TissueTek, apoi congelate rapid în azot lichid și apoi tăiate cu ajutorul unui criostat. Cu toate acestea, nu găsesc exact ceea ce este în TissueTek, deoarece ar putea fi o cauză importantă a efectului asupra activității enzimei (pH?). Știe cineva dacă încorporarea țesuturilor cu TissueTek ar putea afecta activitatea enzimei în țesuturi?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *